Istanbul, Turkki, 26.–28.2.2015

Kongressi-, kokous- ja tapahtumanjärjestäjäsektorin yksi tärkeimmistä alueellisista vuositapahtumista, ACE of M.I.C.E. Exhibition järjestetään helmikuun lopussa Istanbulissa, Turkissa. Tapahtuma tuo yhteen matkailun, tapahtumien järjestämisen, liikematkailun ja kokousten asiantuntijat Turkista ja muualta maailmasta.

Tapahtuma on kolmepäiväinen, sisältäen näyttelyn, seminaareja, verkostoitumistapaamisia sekä ACE of M.I.C.E. Awards Ceremonyn, johon osallistuu lähes 3 000 kokous- ja turismisektorin ammattilaista ympäri maailman. Vuonna 2014 AME:en osallistui 9 856 vierailijaa, ja 3 725 tapaamista järjestettiin ostajien kanssa ympäri maailman (mm. Turkki, Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Lähi-itä, Afrikka ja Aasia).

AME 2015 on loistava mahdollisuus liikesuhteiden vahvistamiselle kansainvälisesti sekä turkkilaisten että muiden maiden ostajien välillä.

AME 2015 Hosted buyer programme

Jos toimit senioritehtävissä, voit päästä Hosted Buyer Programme 2015 osallistujaksi. Ohjelma tarjoaa yli 800 korkean tason ostajien kohtaamista sekä mahdollisuuden kasvokkain tapaamiselle näytteilleasettajien kanssa. Loistava mahdollisuus verkostoitumiselle. Hae osallistujaksi ohjelmaan: http://b2b.ameistanbul.com/Registration.aspx?type=HB

Uusia liiketoimintamahdollisuuksia vuodelle 2015

Associations and medical meetings day

Ohjelma sisältää osallistumisen paikallisten lääkealan edustajien ja lääketeollisuuden yritysten kanssa.

MICE Talks

MICE Talks’ssa kerrotaan menestystarinoita eri sektoreilta: telekommunikaatiosta autoteollisuuteen, päivittäistavarakaupasta vakuutukseen, rahoituksesta teknologiaan. Esillä on brändejä niin Turkista kuin maailmaltakin. Osallistujat saavat ainutlaatuisen tietoiskun brändien menestystarinoiden kautta.

International Live Event Safety Symposium (ILESS)

Event Safety Alliance yhteistyössä TESDER:n kanssa esittelee ensimmäisen kansainvälisen Live Event Safety Symposiumin.

University Students meet the MICE industry

Haastattelut tuovat yhteen MICE-sektorin johtajat, opiskelijat ja akateemikot turismin ja markkinointiviestinnän kentältä.

Verkostoitumistapahtumia

Networking party / 26 February 2015

Venue: Volkswagen Arena

Ihana ilta yhdessä Istabulin parhaista paikoista, yli 1 000 osallistujaa. Esityksiä, musiikkia, tanssia ja ruokaa.

ACE of M.I.C.E. Awards Ceremony, 27. helmikuuta 2015

www.miceodulleri.com

ACE of M.I.C.E. Awards Ceremony on ensimmäinen ja ainoa organisaatio, joka kokoaa koko MICE-sektorin yhteen.

Vuodesta 2012 saakka ACE of M.I.C.E. Awards Ceremony on järjestetty Halic Congress Centerissä, ensimmäisenä vuonna 1 000 toimialan ammattilaista, seuraavina vuosina jopa 3 000 osallistujaa. Kaikki näytteilleasettajat, ostajat ja puhujat on kutsuttu.

Avajaisseremonian jälkeen 26. helmikuuta klo 10, järjestää TURSAB (Association of Turkish Travel agencies) lehdistötapaamisen.

Lisätietoa:

www.ameistanbul.com

www.kongretoplanti.com

www.eventturkiye.com