HUOMIO! Shoppailufestivaalit on siirretty myöhemmäksi ajankohdaksi Turkin aikaistettujen vaalien johdosta. Festivaalien uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

—————————————————————————–

Istanbulissa järjestetään 8.–24.kesäkuuta kahdeksatta kertaa Istanbul Shopping Fest -festivaali. Tuolloin Istanbuliin suuntaava voi nauttia todellisesta shoppailulomasta huippuvaatemerkkien ja uskomattomien alennusten parissa.

Istanbul Shopping Fest -tapahtuman aikaan voi suunnata mihin tahansa kaupungin 120:sta modernista ostoskeskuksesta tai nauttia vilkkaiden katujen, kuten Bağdat-katu, İstiklal-katu and Nişantaşın valikoimasta. Grand Bazaarilta voi löytää paikallisten  suunnittelijoiden ja käsityötekijöiden ainutlaatuisia töitä.

Istanbul Shopping Fest houkuttelee joka vuosi yhä enemmän ja enemmän ihmisiä kaupunkiin. Tapahtuma levittäytyy ympäri kaupunkia tarjoten shoppailua myöhään yöhön asti sekä erilaisia työpajoja, muotinäytöksiä, ihania herkkuja, konsertteja, upeita seremonioita ja ohjelmaa myös perheen pienemmille. Samaan aikaan vietettävä Ramadan tekee tämän vuoden festivaalista vieläkin mielenkiintoisemman ja viihteellisemmän.

Shoppailun lomassa kannattaa piipahtaa myös yli 8 500 vuotta vanhan kaupungin kulttuurihistoriallisissa kohteissa, katso lisää Istanbul