seikkailu ranta hyvinvointi

Fethiyessä sinun ei tarvitse enää arvailla miltä turkoosin värinen meri näyttää. Tässä maanpäällisessä paratiisissa on Aegean alueen kauneimmat rannat ja saaret. Fethiye oli yksi Rooman ja Bysantin ajan hienostuneimpia kaupunkeja. Se tarjoaakin upean historian lisäksi luontoelämyksiä, jotka muistat pitkään.

Ottomaanien valloituksen jälkeen vuonna 1424 kaupunki sai nimekseen Meğri, mutta se nimettiin uudelleen Fethiyeksi marttyyrilentäjä Fethi Beyn mukaan vuonna 1934. Tämä muinainen kaupunki on kuin ulkoilmamuseo useine historiallisine monumentteineen ja arkeologisine nähtävyyksineen. Fethiyen luonnon kaunes lumoaa vierailijansa.

N. 80 000 asukkaan Fethiye kuuluu Muğlan maakuntaan. Kaupungissa on tyypillinen välimerellinen ilmasto, joka tarkoittaa lämpimiä ja kuivia kesiä ja lauhkean sateisia talvia. Kaupunki tarjoaa lomanvietto mahdollisuuksia monenlaiseen makuun. Fethiyestä löytyy upeita rantalomakohteita, historiallisia kulttuuriperintökohteita ja urheilumahdollisuuksia liitovarjoilusta laitesukeltamiseen.

Fethiyen satamassa on runsaasti ravintoloita, tavernoja ja putiikkeja. Lisäksi vierailijat voivat helposti liikkua taksiveneillä lähellä sijaitseviin kapunkeihin.

Älä jätä väliin tilaisuuttasi kokea tätä maanpäällistä paratiisia!