Istanbulissa  8.–24.6.2018 järjestettäväksi aiottu Istanbul Shopping Fest -festivaali siirretään Turkin vaalien vuoksi myöhäisemmäksi ajankohdaksi. 

Tähän mennessä seisemän kertaa järjestetyn Istanbul Shopping Fest -tapahtuman aikaan voi suunnata mihin tahansa kaupungin 120:sta modernista ostoskeskuksesta tai nauttia vilkkaiden katujen, kuten Bağdat- ja İstiklal-kadun ja Nişantaşın valikoimasta. Grand Bazaarilta voi löytää paikallisten  suunnittelijoiden ja käsityötekijöiden ainutlaatuisia töitä.

Istanbul Shopping Fest houkuttelee joka vuosi yhä enemmän ja enemmän ihmisiä kaupunkiin. Tapahtuma levittäytyy ympäri kaupunkia tarjoten shoppailua myöhään yöhön asti sekä erilaisia työpajoja, muotinäytöksiä, ihania herkkuja, konsertteja, upeita seremonioita ja ohjelmaa myös perheen pienemmille. Samaan aikaan vietettävä Ramadan tekee tämän vuoden festivaalista vieläkin mielenkiintoisemman ja viihteellisemmän.

Shoppailun lomassa kannattaa piipahtaa myös yli 8 500 vuotta vanhan kaupungin kulttuurihistoriallisissa kohteissa, katso lisää Turkin matkailutoimiston sivuilta Istanbul. Suorat lennot Helsingistä Istanbuliin kestävät noin 3,5 tuntia.