ranta historiajakulttuuri

Kemerissä houkuttelee sen rauha ja puhtaus. 1980-luvulla Kemer oli vielä pieni kalastajakylä, jossa näkyi harvoin kylän ulkopuolisia ihmisiä. Kemer sopiikin täydellisesti sinulle, joka haet lomaltasi rauhaa, henkeäsalpaavan kaunista luontoa, pittoreskia kyläidylliä ja puhtaita sekä turvallisia rantoja. Kaupngilla on historia tärkeänä satama- ja kaupankäyntikaupunkina.

Vaikka Kemer on kooltaan pieni, on sen hiekkarannat ansainneet kymmeniä kansainvälisesti arvostettuja Blue Flag –sertifikaatteja. Nämä vuosittain tarkistettavat sertifikaatit ovat tae puhtaista, turvallisista ja ekologisesti ylläpidetyistä rannoista ja pienvenesatamista. Kemerin satama on mitoitettu 320 jahdille, joten kaupungissa voit nauttia todellisesta satamakaupungin tunnelmasta.

Kemerissä voit vierailla Olympos-köysiradalla, joka vie sinut ihailemaan kaupungin uskomattomia maisemia Tahtali-vuoren huipulle 2365 metrin korkeuteen. Vuori on Antalayan alueen suosituin nähtävyys. Venereissulla voi ihailla jylhää, Olympos-nimelläkin tunnettua vuorta mereltä käsin. Matka Kemeristä Antalayaan taittuu tunnissa, joten voit helposti vierailla miljoonakaupungin vilinässä.