ranta golf

Kusadasi sijaitsee Izmiristä n. 70 km etelään. Kaupunki on 5000-vuotisen historiansa aikana kasvanut pienestä kalastajakylästä suosituksi matkailukohteeksi. Tänä päivänä kaupunki on idyllinen ja yöelämältään vilkas rantakaupunki, josta löytyy lomailijoille runsaasti tekemistä. Palmujen tähdittämä Kusadasi on myös suosittu satamakaupunki, jossa näet niin pienveneilijöitä kuin suuria Välimeren risteilijöitäkin.

Aivan Kusadasin keskustan tuntumassa on hiekkaranta, ja pienen välimatkan päästä rantoja löytyy vaikka millä mitalla. Turkin rannat ovat yleisesti hyvin puhdas- ja kirkasvetisiä, mutta 30 km päässä luonnonpuistoalueella sijaitseva National Park Beach on erityinen ranta- ja retkeilyelämys

Aikaisemmin Neopoliksen nimellä tunnetulla Kusadasilla on historia tärkeänä taiteen ja kulttuurin kaupunkina. Kusadasi hurmaakin vierailijansa viehättävällä arkkitehtuurillaan ja historiallisessa tunnelmallaan.

Kusadasin läheisyydessä on kolme vesipuistoa, joista Adaland on Euroopan suurin ja yksi koko mailman suosituimmista vesipuistoista. Parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Kusadasista sijaitsee Turkin merkittävin ja suosituin arkeologinen nähtävyys, Efesoksen muinaiskaupunki.