Streat Helsinki 2015 järjestetään 16.–22. maaliskuuta. Kokonainen katuruualle ja ruokakulttuurille omistettu viikko tuo yhteen intohimoisia ruuan ystäviä ympäri maailmaa levittämään katukulinarismin sanomaa – Suomen Helsinkiin, kuinkas muutenkaan.

Itäisimmän vieraansa Streat Helsinki saa Turkista, kun Turkin Tomi Björk, kokki Arda Türkmen saapuu isännöimään ruuanystäville suunnattuja työpajoja. Arda järjestää yhden työpajan ammattilaisille ja yhden yleisölle perjantaina 20.3 klo 15.30-17.30. Lisätietoa workshopista ja ilmoittautuminen Streat Helsinki.

Arda Türkmen on turkkilaisen keittiön lähettiläs. Hänen tv-sarjansa Arda’nin Mutfagi (Ardan keittiö) tavoittaa viikoittain tuhansia ja tuhansia turkkilaisia katsojia. Ardalla on myös laaja ihailijakunta sosiaalisessa mediassa: häntä seuraa Facebookissa liki 500 000, Instagramissa lähes 264 000 ja Twitterissä yli 70 000 turkkilaisen ruuan ystävää. Kokkina Arda tunnetaan taidostaan muuntaa perinteiset turkkilaiset erikoisuudet resepteiksi, joita jokainen voi valmistaa kotonaan. Ardan työpajaan osallistuvat saavat vihkosen, jossa on hänen poimintojaan turkkilaisista katuruokaresepteistä.

Matkallaan Helsingissä Arda kuvaa myös tv-sarjaansa ja levittää näin Suomen ilosanomaa Turkkiin. Kannattaa siis pitää silmät auki iloisen turkkilaisryhmän varalta!

Ardan sosiaalisessa mediassa:

Facebook: https://www.facebook.com/ardaninmutfagi

Instagram: @ardaturkmen

Twitter: @arda_turkmen

Lisätietoa Streat Helsingistä