kulttuuri ranta

Egeanmeren ja Välimeren kohtauspaikassa, kauniissa vuorenrinteiden suojaamassa lahdenpoukamassa, sijaitsee Marmaris. Tämä kaupunki on ihanteellinen lomalaisille, jotka haluavat lomakaupungiltaan sekä rentoa että vilkasta tunnelmaa. Maramariksen suojaiset rannat sopivat niin lapsiperheille kuin vesiurheilijoillekin. Kaupungin rannoilla näet runsaasti mm. sukeltajia.

Marmaris on Välimeren risteilylaivojen suosittu pysähdyssatama.

Kaupunki sijaitseekin vain 45 minuutin laivamatkan päässä Kreikan Rodoksesta.

Maramriksesta löytyy runsaasti turkkilaisia ja kansainvälisiä ravintoloita sekä pikaruokaketjuja. Sataman tunnelmallisissa ravintoloissa voit nauttia turkkilaisesta ruoasta katsellen samalla henkeäsalpaavia auringonlaskuja. Illallisen jälkeen voit siirtyä iltakävelylle kauniisti valaistulle ja palmujen reunustamalle rantabulevadille.

Kävelyretken päätteeksi voi poiketa baariin kuuntelemaan live-musiikkia ja katselemaan kansantanssiesityksiä. Vanhassa kaupungissa sijaitseva kapea baarikatu on nähtävyys jo itsessään. Sen diskoissa voit huvitella auringonnousuun saakka. Marmaris on ollut suomalaisten suosikkikohde jo pitkään, joten halutessasi saat palvelua myös suomenkielellä.