Kansainvälisistä huippumerkeistä jopa -70 % tarjouksia sekä muita loistavia löytöjä on mahdollista tehdä Istanbul Shopping Festivaaleilla 1.–16.7.2017.

Istanbul Shopping Fest järjestetään jo seitsemättä kertaa 1.–16.7.2017. Kaksiviikkoisen ostosjuhlan ajan kaupunki on täynnä kansainvälisten luksusbrändien tarjouksia jopa -70 % asti. Shoppailun lomassa voi tutustua Istanbulin upeisiin nähtävyyksiin sekä ruokakulttuuriin. Säiden puolesta heinäkuu on erinomainen aika vierailla Istanbulissa.

Istanbulissa on kaikkea: yli 8 500 vuotta vanha historia, kulttuuria ja perinteitä, uskomattomia nähtävyyksiä, henkeäsalpaavia näkymiä, jumalaisia herkkuja ja huikeita ostoskokemuksia.

Kaupunki on täynnä ainutlaatuisia nähtävyyksiä, jotka sulkevat sisäänsä tuhansia tarinoita. Vieraile esimerkiksi mahtavassa Ottomaanien sulttaaneiden ja prinsessojen kodissa Topkapın palatsissa. Hagia Sophia on maailman upeimpia arkkitehtuurisia taidonnäytteitä, joka yhdessä moskeijoiden kanssa tähdittää Istanbulin horisonttia. Myös 500 vuotta vanha maanpäällinen ostostaivas Grand Bazaar sekä aistit täyttävä Bosbori ovat vierailun arvoisia.

Vahvat juuret vaateteollisuudessa omaavassa Istanbulissa on peräti 120 modernia ostoskeskusta. Suosituimmat kohteet löytyvät Bağdat Streetiltä, İstiklal Streetiltä ja Nişantaşılta. Paikallisten suunnittelijoiden ja käsityöläisten aarteita löytyy niin ikään kaupunkia kiertämällä.

Istanbul Shopping Festival houkuttelee vuosittain yhä enemmän ihmisiä, sillä tapahtuma tarjoaa myös paljon oheisohjelmaa. Design-alueilla voi tutustua parhaimpiin turkkilaisiin ja kansainvälisiin suunnittelijoihin sekä nauttia viihdyttävistä tapahtumista, jotka tekevät kesän festivaalista entistäkin lumoavamman. Istanbul Shopping Fest -tapahtuman ohjelma löytyy osoitteesta  http://istshopfest.com/en/ .

Lisätietoja:
Turkin valtion kulttuuri- ja matkailutoimisto, Mikonkatu 6 C 18, 00100 Helsinki,  info@tourismturkey.fi .