Turkin valtion kulttuuri- ja matkailutoimisto ja jääkiekkoseura Jokerit ovat jatkaneet yhteistyösopimustaan Jokereiden toiselle KHL-kaudelle.

Turkin ja Jokereiden yhteistyö sai alkunsa vuonna 2013. Yhteistyö sujui erinomaisesti myös viime vuonna, kun Jokerit siirtyi pelaamaan kansainväliseen liigaan. Tämän ansiosta Turkki tukee Jokereita toisellakin KHL-kaudella. Päätös sopimuksen uusimisesta syntyi luontevasti.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Jokereiden ja Turkin yhteistyöhön. Jatkamme mielellämme Turkin kulttuurin ja matkailun edistämistä. Uskon, että Turkista kiinnostuneet KHL-fanimmekin ovat olleet innoissaan huomatessaan Turkin logon pelipaidoissamme, Jokereiden myyntijohtaja Juha Kuusla.

– Jokerit on vahva side Turkin ja Baltian maiden jääkiekkofanien välillä, koska kiinnostus urheiluun on monelle yhdistävä tekijä kulttuurieroista huolimatta. On ollut hienoa olla osallisena suomalaisessa jääkiekkokulttuurissa ja tehdä yhteistyötä Suomea maailmalla edustavien huippujääkiekkoilijoiden kanssa, Turkin valtion kulttuuri- ja matkailutoimiston johtaja Arzu Emel Yildiz.

– Kauden ensimmäiset ottelut ovat aina jännittäviä. Olen innokas urheilun seuraaja, ja odotan tulevia pelejä mielenkiinnolla. Tästä kaudesta taas kerran hienomman tekee se, että se symboloi pitkän yhteistyön jatkumista itselleni tärkeäksi muodostuneen joukkueen kanssa, Yildiz lisää.

Turkin valtion kulttuuri- ja matkailutoimisto edistää Turkin matkailua Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Kuva: Jokerit Hockey Club Oy