RAVINTOLA PERHON LOUNAAT

23.4-27.4.14

Arkisin 11.00-15.00

 Ravintola Perhossa tarjoillaan turkkilaisen fuusiokeittiön antimia. Tervetuloa nauttimaan!

23.4-27.4.14

Menut on rakennettu yhdessä Istanbulin Kulinaarisen Instituutin kanssa.
Annoksissa käytetään vanhoja Ottomaani-palatsin ja Egeanmeren oliivipohjaisia reseptejä sekä Turkista tuotavia erikoisraaka-aineita.

             Turkkilaisen ruuan viikko on osa Turkin ja Suomen välisten diplomaattisten suhteiden 90-vuotisjuhlavuotta.

 

Keskiviikko

 Lammas-jukurttikeittoa turkkilaiseen tapaan

Uunikalaa turkkilaiseen tapaan
Kukkoa viinissä

Itämainen kasvisruoka

Torstai

Linssi-tomaattikeittoa turkkilaiseen tapaan
Paistettua turskaa kapriskastikkeessa

Lammas-kaalikääryleitä turkkilaiseen tapaan

Kasvispataa

Perjantai 

Tomaattikeittoa turkkilaiseen tapaan

Paistettua muikkuja sitruunakastiketta

Turkkilaista lihapataa

Kasvispastaa

Lounaan hinta on 10 € sisältäen salaattipöydän, keiton, pääruuan sekä kahvin/teen

A la carte-lounas, hinta 18 e, tarjoillaan pöytään
alku-, pää- ja jälkiruoka sekä kahvi tai tee

  

Lauantaisin avaamme klo 14.00, tarjolla a la carte-lista

Ryhmille (väh. 20 henkilöä) ennakkotilauksesta
noutopöytälounas hinta 19 e
Salaattipöytä
Lihapata

Kahvi, tee

Sunnuntaina 27.4 klo 12.00-18.00 katamme
runsaan turkkilaisen brunssin,
hinta 31 e sisältäen alkuun lasin kuohuviiniä,
hinta ilman viiniä 26 e, lapset 4-12 vuotta 13.50

Talon kuohu-, valko- ja punaviini 30 e / plo

 

Pöytävaraukset 09- 5807 8649

Ruoka-ainetiedustelut 09- 5807 8617

Tervetuloa!